Draadloze oortjes kopen? Hier moet je op letten!

Draadloze oortjes kopen? Hier moet je op letten!

Je ziet het steeds vaker draadloze oortjes, veel fabrikanten doen een poging om ze te maken! Sommige komen zelfs met noice cancelling en een enorm lange batterij duur. Niet alle producten zijn echter hetzelfde en ze bieden zeker niet dezelfde kwaliteit. Hoewel sommige producten de investering waard zijn, zijn er ook andere die u geen enkele waarde bieden.

Hier moet je op letten als je draadloze oortjes gaat kopen!

De prijs:

Als je op zoek bent naar draadloze oortjes zul je er veel tegenkomen! Veel van deze kunnen goedkoop zijn, goede draadloze oordopjes hebben echter een prijs! Zoek je draadloze oortjes met een lange batterijduur en veel functies dan zal hier waarschijnlijk een prijskaartje aanhangen. Maar de kosten zijn niet de enige kwaliteitsindicator, er zijn ook veel andere factoren!

Batterijduur:

Draadloze oortjes komen vaak met een oplaadcase en de oortjes zelf, let dus goed op want als er wordt gezegd dat je 12-15 uur kan luisteren is dit waarschijnlijk met de oplaadcase er bij gerekend, dit betekent dat je de oortjes in de case moet stoppen om ze op te laden, en dus niet achter elkaar kan luisteren. De meeste fabrikanten beloven u tussen de 3-5 uur.

De oordopjes (vorm, kwaliteit)

De pasvorm en comfort zijn belangrijk om je oordopje comfortabel in je oorschelp te laten zitten en te voorkomen dat het uitvalt bij intensieve activiteiten zoals hardlopen! Sommige oortjes zoals die van Sony komen met heel veel goede kwaliteit oordopjes, let hier dus goed op! Lage kwaliteit en goedkope oordopjes zijn te klein of te oppervlakkig waardoor externe ruis kan voorkomen

De oplaadcase:

waar moet je op letten draadloze oortjes oplaadcase

De oplaadcase moet efficiënt en handig zijn in gebruik, bekijk of deze goed in je zak past en aan je eisen voldoet. Ook de batterij van de oplaadcase moet goed zijn! Bekijk hoelang de case meegaat en hoe snel deze oplaad!

Andere factoren (volume, bass, noice-cancelling)

Let ook goed op andere factoren, sommige oortjes bieden een hoger volume, terwijl bij andere oortjes de bass weer beter is. Let ook goed op de controls die op je oortjes zitten voor bijvoorbeeld volume of een digitale assistent.

Wil je dus draadloze oortjes kopen dan weet je nu waar je op moet letten! Nog vragen laat ze gerust achter in de reacties!

Vind je oordopjes bij Bol.com: Oordopjes

Renzo van Diemen

Mijn naam is Renzo van Diemen, beheerder van ReDiecom! Volg deze blog en social media om op de hoogte te blijven!

Vergelijkbare Berichten

JBL Reflect Mini NC Review – Draadloze Oortjes met NC

JBL Reflect Mini NC Review – Draadloze Oortjes met NC

Zo verbeter je gratis je gaming setup! 5 tips

Zo verbeter je gratis je gaming setup! 5 tips

GAMING PC voor 400 EURO samenstellen! | Koopadvies

GAMING PC voor 400 EURO samenstellen! | Koopadvies

Zo maak je jouw PC sneller voor games (meer FPS)

Zo maak je jouw PC sneller voor games (meer FPS)

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.