Beste processor voor videobewerking

Beste processor voor videobewerking

Voor video-editors is een krachtige processor heel erg belangrijk! Het is tegenwoordig namelijk erg geavanceerd en hardware-intensief. Daarom vind je hier de beste processor voor videobewerking!


De beste budget processor voor videobewerking:

ryzen 5 2600x videobewerking

AMD Ryzen 5 2600X

AMD Ryzen 5 2600X: Deze processor heeft 6 cores en 12 threads en kan krachtige functies bieden voor videobewerkingstaken. Een van de nadelen is dat de lage kloksnelheid en boost nog niet eens 4,0 GHz hebben bereikt. Desondanks is dit een van de processors die u de meeste waarde kan bieden voor de prijs!

https://azerty.nl/product/amd/3464206/ryzen-5-2600x-processor-3-6-ghz


De beste mid-range optie voor video-editing:

cpu videoediting

AMD Ryzen 7 3800X

AMD Ryzen 7 3800X: Deze processor biedt krachtige functies, gekoppeld aan een hoge kloksnelheid. Zolang je niet “overdreven” intensieve taken zoals 8k videobewerking uitvoert is deze processor zeker voldoende! Het beste van deze CPU is dat hij vergelijkbaar is met alle Ryzen-chips van de derde generatie, het maakt gebruik van een AM4-socket. Dit betekent dat als je werklast voor videobewerking te zwaar is, je kunt upgraden naar de krachtigere Ryzen 9. Daarom kunt u indien nodig snel upgraden naar 3900X of 3950X. Zolang je denkt dat je geen 12 cores of zelfs 16 cores nodig hebt, is Ryzen 7 3800X een van de beste mid-range chips!

https://www.coolblue.nl/product/833229/amd-ryzen-7-3800x.htmlVolg ReDiecom op Social Media!De beste high-end processor voor videobewerking:

Beste processor voor videobewerking blog rediecom

AMD Ryzen 9 3950X

AMD Ryzen 9 3950X: De AMD Ryzen 9 3950X is een beest met een 16-cores en 32-threads! Deze CPU kan ongetwijfeld elk videobewerkingsproject snel voltooien. Dit is een van de krachtigste desktopprocessor van AMD en de enige manier om deze te verslaan, is door high-end desktop- of serverchips te gebruiken. Enige nadeel is dan natuurlijk wel dat er een prijskaartje van maar liefst rond de 775 aan hangt

https://azerty.nl/product/amd/4072744/ryzen-9-3950x-processor-3-5-ghz-4-7-ghz-


Zoals je misschien merkt zit er alleen maar AMD in deze lijst, dit komt omdat AMD over het algemeen veel Cores, Threads en hoge kloksnelheden voor een relatief lage prijs biedt! Dit maakt het goed voor productiviteit


Misschien ook Interessant!


ComputerComputer

Renzo van Diemen

Mijn naam is Renzo van Diemen, beheerder van ReDiecom! Volg deze blog en social media om op de hoogte te blijven!

No Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.